Zonnecosmetica

Bij ons bent u op het juiste adres voor deskundig advies op het gebied van zonnecosmetica. Onze deskundige medewerkers leggen u graag uit met welke producten u sneller bruin kunt worden en hoe u uw huid kunt beschermen tegen uitdroging en veroudering. Wij bieden een uitgebreid assortiment bruiningsversnellers en bruin versterkende crèmes van Devoted Creations.

Let op: Zonnecosmetica voor onder de zonnebank is door het gebrek aan beschermingsfactor niet geschikt voor gebruik in de buitenzon.

Devoted Creations

Wij werken alleen met de producten van Devoted Creations. Bruiningsversnellers en bruin versterkende crèmes van dit kwaliteitsmerk zijn al verkrijgbaar vanaf €2,50. Zonnecosmetica van Devoted Creations staat garant voor een uitstekende verzorging zonder minerale oliën: de producten werken in de huid, in plaats van erop.

Bruiningsversneller

Alle zonnecosmetica in ons assortiment is bruiningsversnellend en beschermt daarnaast tegen huidveroudering. Met een bruiningsversneller en bruin versterkende crèmes wordt u sneller bruin en blijft u langer bruin, doordat de melanine-aanmaak wordt gestimuleerd. Het is absoluut niet zo dat u eerder verbrandt door een bruiningsversneller.

Geen SPF smeren

Voor de zonnebank is het van belang dat u geen SPF (beschermingsfactor) smeert: deze zonnecosmetica is alleen voor gebruik onder de buitenzon. De SPF houdt de UV-straling tegen die u nodig heeft om een bruine kleur te krijgen. Met SPF-zonnecosmetica verbrandt u niet, maar wordt u onder de zonnebank ook niet bruin. De UV-straling wordt gedoseerd door het aantal minuten aan te passen.

Voorkom uitdroging

Tijdens het zonnen droogt uw huid sneller uit. En een droge huid wordt moeilijker bruin: gebruik daarom een crème om uitdroging te voorkomen. Gewone bodylotion, dagcrèmes en zalfjes zijn niet geschikt om het vochtverlies onder een zonnebank tegen te gaan. Onze medewerkers adviseren u graag welke producten u wel kunt gebruiken.

devoted creations
Bel ons