Verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen begint bij Zonnestudio Colmschate. Onze studio voldoet aan alle wettelijke normen.

De positieve kant van zonlicht

Zonlicht is de enige bron die Vitamine D3 in het lichaam kan aanmaken. Vitamine D3 zorgt o.a voor de aanmaak van kalk, wat bijdraagt aan sterkere botten. Zonlicht kan ook diverse huidziektes verhelpen zoals psoriasis, eczeem, acné en zelfs zonneallergie.
En niet te vergeten: Het helpt je door je (winter) depressie heen, zonlicht maakt de “geluksstof” endorfine aan waardoor u zich “happy” voelt.
Ook je doorbloeding verbeterd en je wordt minder vatbaar voor virussen.

Voorbereid op vakantie

Bezoek onze studio voordat u op zonvakantie gaat. Onder onze zonnebanken kunt u uw huid alvast laten wennen aan de UV-straling. Ook kunt u professioneel advies van onze zonneconsulenten inwinnen. Het is geen goed idee om uw witte winterlijf tijdens een korte zonvakantie teveel bloot te stellen aan UV-licht. Door uw huid op verantwoorde wijze voor te bruinen, voorkomt u verbranding tijdens de vakantie en profiteert u optimaal van de positieve effecten van de zon.

Huwelijk, feest of andere gelegenheden

Wilt u een kleurtje opbouwen voor een speciale gelegenheid? Dan is het belangrijk dat u hier ruim van tevoren mee begint. Een mooie bruine kleur dient u rustig op te bouwen.
Wij adviseren 3 weken uit te trekken voor een kuur, 2 á 3 keer per week langs te komen en de zonnebanksessie op te bouwen. Ga ervan uit dat u een keer of 10 komt zonnen in 3 weken. Daarna kunt u 1 keer per week zonnen om uw mooie kleur bij te houden.

Bel ons